Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat cauza adevărată a tragediei de la Crevedia! Avocat: E vorba de bani!

Inquam Photos / Octav Ganea
Crevedia Ionut Doldurea

Incendiul și explozia de la Crevedia au fost provocate din cauza utilizării unor pompe de transvazare neomologate. Avocatul Cuculis: „Din punctul meu de vedere putem subsuma tragedia de la Crevedia la un singur cuvânt: bani”.

Raportul INEC în cazul Crevedia arată că incendiul și explozia au fost provocate din pricina utilizării unor pompe de transvazare neomologate și care nu permitea etanseizarea corectă la supapă cisternelor.

„Același lucru l-a reținut și raportul INSEMEX care în 400 de file arată în detaliu ce s-a întâmplat la Crevedia și cum au murit atâtea persoane. Din punctul meu de vedere putem subsuma tragedia de la Crevedia la un singur cuvânt: bani. Transvazarea se făcea cu o pompă de debit mare pentru a descărcă dintr-o cisternă în alta cantitatea de GPL și pentru a timpii”, arată avocatul.

Anul trecut, în luna august, exploziile de la Crevedia au ucis 6 persoane şi au rănit peste 50, la o stație GPL.

Ionuț Doldurea patronul stației GPL de la Crevedia, a fost audiat la Parchetul General miercuri, 27 septembrie. El a răspuns pentru prima dată procurorului despre ce se întâmpla la stația GPL înainte de explozia care a șocat România.

El a recunoscut că la Crevedia era o parcare de cisterne și că se făceau transvazări. Totuși, el nu își explică explozia și crede că a fost vorba de o defecțiune tehnică sau o manevrare greșită a unuia dintre șoferi, au transmis surse judiciare pentru Știrile ProTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.