Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-A AFLAT! Ce FUNCȚII i-a pus Viorica Dăncilă pe masă lui Victor Ponta în schimbul susținerii la prezidențiale

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă i-a oferit, luni, lui Victor Ponta, în cadrul negocierilor pentru susținerea unui candidat comun la alegerile prezidențiale, două ministere în Guvernul PSD, pe care ar urma să le primească la toamnă, în septembrie, când pesediștii vor să facă o restructurare guvernamentală. În schimbul intrării la guvernare, partidul lui Ponta ar trebui să o susțină pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale. Deocamdată, fostul premier și președinte al PSD ar fi declinat oferta, potrivit digi24.ro

Dăncilă a evitat să dea un răspuns la întrebarea dacă poate PSD să intre în turul al doilea fără ajutorul ALDE și Pro România: „Bineînțeles că un sprijin din partea ALDE și Pro România este un sprijin important, pentru că fiecare aduce un aport. Dar PSD este hotărât să meargă în aceste alegeri și nu numai să intre în turul doi, ci să le câștige”.

Citește și: Ana Birchall BATE cu PUMNUL în masă înainte ȘEDINȚA CSM unde se va stabilii viitorul DNA: E nevoie de profesionalism

Ea a răspuns că „nu a eșuat nicio negociere” cu ALDE, ci a fost „un început de discuții”. În plus, șefa Guvernului nu crede că ALDE va ieși de la guvernare: „Nu cred că ALDE va ieși de la guvernare, sunt oameni responsabili”.

Totodată, Viorica Dăncilă a recunoscut marți dimineață că l-a invitat pe Victor Ponta la guvernare, deși nu a menționat concret acest lucru.

„Am lansat câteva discuții, nu am hotărât absolut nimic, dar până pe 3 august sunt convinsă că cei doi lideri își vor definitiva... O să hotărâm atunci când Victor Ponta sau Pro România... Vot hotărî atunci când Pro România va...”, a răspuns premierul, fiind întreruptă de jurnaliști.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.