Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a AFLAT cine e tânărul care și-a dat pantalonii jos, la Eurovision: Riscă pușcărie / VIDEO

twitter.com
incident eurovision

Bărbatul care și-a dat jos pantalonii pe scena de la Eurovision, în timp ce Jamala, câștigătoarea ediției din 2016, interpreta o melodie, Vitalii Sediuk, riscă cinci ani de închisoare, potrivit unui oficial al guvernului ucrainean, citat de The Telegraph.

Tânărul în vârstă de 28 de ani a urcat pe scenă înfășurat în drapelul Australiei și și-a dat pantalonii jos în fața camerelor de filmat, înainte să fie oprit de pază și dat jos de pe scenă.

DNA intră în forță la CNAIR: 15 șefi, audiați de procurori

Într-o postare pe Facebook, ministrul de Interne ucrainean, Arsen Avakov, l-a numit pe farseur "un idiot" și a afirmat că acesta a fost reținut pentru 72 de ore, urmând să fie judecat pentru "huliganism". Dacă va fi condamnat, Vitalii Sediuk riscă să primească o amendă sau să fie pedepsit cu închisoare până la cinci ani.

Sediuk nu este la prima abatere de acest gen. În 2014, bărbatul a fost arestat în Los Angeles, după ce a intrat într-o altercație cu Brad Pitt, la o premieră de film. "Nebunul încerca să își bage fața în prohabul meu, așa că l-am lovit de două ori în ceafă", a povestit ulterior Brad Pitt.

Fost jurnalist, Vitalii Sediuk a încercat să îi agreseze și pe Bradley Coopeer sau Will Smith și s-a băgat sub rochia actriței America Ferrara. Iar anul trecut, Sediuk a încercat să o sărute cu forța pe Kim Kardashian și să o ia în brate pe Gigi Hadid, care l-a bătut în fața paparazzilor.

"Fac toate astea pentru atenție. Cu cât primesc mai multă atenție, cu atât îmi pot exprima mai bine opiniile", a declarat el pentru BBC anul trecut, fără să spună însă clar care sunt opiniile pe care vrea să le exprime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.