Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat cine era bărbatul care a murit în accidentul de pe Valea Oltului: Fost arbitru de fotbal din Sibiu, șef în Ministerul Transporturilor

lumanare doliu

Polițiști rutieri din Vâlcea au intervenit, la data de 2 iunie 2022, la un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane și decesul altei persoane.

A fost vorba despre o coliziune între un autoturism condus de către un bărbat, de 60 de ani, din județul Sibiu și o autoutilitară condusă de către un alt bărbat, de 27 de ani, din județul Argeș, pe DN 7, în localitatea Racovița.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea conducătorului autoutilitarei, care ulterior a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Potrivit unor surse, bărbatul decedat era Laszlo Sajtos, fost consilier județean și fost atribitru de fotbal în Liga 1 și observator federal. De mai bine de zece ani, acesta deținea diferite funcții de conducere la București în zona transporturilor. Spre exemplu, Laszlo Sajtos a fost, printre altele, șeful Autorității Rutiere Române, director la ISCTR (instituție care se ocupă cu controlul transportului rutier), șef la Registrul Auto Român, la Infrastructură și Transport.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Traficul s-a desfășurat în condiții normale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.