Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat cine este cetățeanul rus care a vandalizat sediul Ambasadei Rusiei de la Chișinău: Dacă v-ați pus întrebarea cine este nebunul care a scris adevărul

deschide.md
ambasada rusia chisinau vandalism

Bărbatul care a scris pe poarta Ambasadei Federației Ruse la Chișinău „Putin ucigaș”, a lansat focuri de artificii în apropierea clădirii și a agățat pe o rangă metalică steagul alb-albastru-alb este Alexandr Kudașev, un cetățean rus de 40 de ani, născut în regiunea Samara. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că a fost eliberat de autoritățile moldovenești, însă este cercetat penal, conform deschide.md.

„Dacă v-ați pus întrebarea cine este nebunul care a scris adevărul pe poarta ambasadei ruse „Putin ucigaș”, a arborat steagul alb-albastru-alb și a împușcat în direcția consulatului, să știți că am fost eu. Dacă v-ați făcut griji de mine, vă anunț că am fost eliberat cu interdicția de a părăsi țara și mi-a fost pornit un dosar penal pentru huliganism”, a scris el.

Amintim că Kudașev a fost reținut vineri, 7 octombrie, după ce a vandalizat poarta ambasadei cu graffiti, a lansat focuri de artificii în apropierea clădirii și a agățat pe o rangă metalică steagul alb-albastru-alb care este un simbol al protestelor împotriva invaziei ruse în Ucraina.

Ca urmare, Ambasada Federației Ruse la Chișinău a expediat o notă de protest autorităților R.Moldova, menționând că așteaptă ca cei responsabili de această acțiune să fie pedepsiți, iar astfel de situații să nu se repete pe viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.