Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat: De ce au plecat Cristian Pantazi și Dan Tapalagă de la Hotnews

facebook.com
Dan Tapalaga

Jurnaliştii Cristian Pantazi, fostul redactor-şef al HotNews, şi Dan Tapalagă, fost editor coordonator, au lansat, luni, noul proiect editorial online pe care l-au anunţat săptămâna trecută, G4Media.ro.

„Sîntem gata cu site-ul nou, www.G4Media.ro. Eu şi Dan Tăpălagă avem cîteva exclusivităţi, aşa cum v-am obişnuit în ultimii ani: Vlad Voiculescu e luat în calcul ca posibil candidat la Primăria Bucureşti, Liviu Dragnea şi-a mai angajat fictiv la stat o apropiată, plus motivele eşecului masiv al Marşului pentru autonomia Ţinutului Secuiesc”, a anunţat Pantazi pe Facebook.

Citește și: Detaliu interesant! Ce a făcut Israela Vodovoz cu o lună înainte să moară

Jurnalistul a adăugat că G4Media.ro este un site de investigaţii, analize şi exclusivităţi pe zona hard-news.

„E un site de investigaţii, analize şi exclusivităţi pe zona hard-news. Ne vom concentra masiv pe subiectele care contează”, a scris el.

Citește și: Un nou proiect de lege! Sunt vizate pensiile SPECIALE

Pantazi a precizat că proiectul nu are în spate „nici un mogul, nici un finanţator” şi că are nevoie de contribuţii şi donaţii pentru a se dezvolta.

„Avem nevoie de la voi de idei şi de ponturi. Şi, de data asta, şi de contribuţii şi donaţii ca să creştem proiectul. Inutil de spus că nu avem în spate nici un mogul, nici un finanţator. Am făcut totul cu ajutorul prietenilor noştri, ziarişti şi IT-işti”, a explicat jurnalistul.

Citește și: Un nou proiect de lege! Sunt vizate pensiile SPECIALE

Lansarea proiectului a fost anunţată pe Facebook şi de Dan Tapalagă.

„Ne-am întors. De azi încolo suntem G4Media.ro. Ştiţi ce am făcut în trecut mai bine de zece ani, azi vă arătăm ce dorim să facem mai departe şi vă chemăm alături de noi. O puteţi face în mai multe feluri: citiţi, daţi mai departe, scrieţi pentru noi, contribuiţi cu idei, subiecte şi nu în ultimul rând, donaţi. Nici un pas înapoi!”, a scris el.

Citește și: Gabriela Firea a dat ALARMA! I-a CHEMAT de URGENȚĂ

La momentul publicării acestei ştiri, site-ul G4Media.ro nu poate fi accesat. De altfel, Pantazi şi Tapalgă au făcut referire la defecţiunile tehnice ale platformei, pe care au spus că le vor remedia.

„PS: Site-ul e în Beta. E posibil să apăra erori, defecţiuni etc. Nu ne înjuraţi, le reparăm pe toate. Atît am putut face în timpul asta scurt. PS2: Şi e cu diacritice”, a scris Pantazi.

Citește și: Liviu Dragnea face un anunț important! Ce va ÎNFIINȚA

„Din cauza afluxului mare de cititori, avem ceva probleme tehnice pe care încercăm să le remediem cât mai repede. Vă mulţumim, sunt inerente problemele astea”, a scris şi Tapalagă.

Săptămâna trecută, cei doi jurnalişti au anunţat că părăsesc echipa, urmând să lucreze împreună la un alt proiect editorial. Tapalagă a invocat faptul că el şi acţionarii au „viziuni diferite", dar a subliniat că ceea ce i-a unit puternic a fost „credinţa într-un set de valori".

Citește și: Au fost refuzați de Banca Națională, dar NU cedează! Ce urmează să facă maghiarii de la OTP Bank .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.