Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat motivul pentru care Albin a fost dat afară de la Dinamo: A fost implicat întrăo bătaie într-un club

www.digisport.ro
Juan Albin Dinamo

Motivul pentru care Albin a fost dat afară de la Dinamo: uruguayanul a fost implicat într-o bătaie într-un club din București și a ieșit foarte șifonat. Conform prosport.ro, uruguayanul de 31 de ani ar fi petrecut într-un club din centrul Bucureștiului, acolo unde, apoi, s-ar fi implicat și într-o bătaie din care a ieșit foarte șifonat. Pentru ca antrenorul Cosmin Contra și coechipierii săi să nu vadă urmele conflictului, el ar fi refuzat să se mai prezinte la antrenamentul de miercuri, chiar dacă tehnicianul nu l-a învoit.

”Albin a mers într-un club din centrul Bucureştiului şi a încasat-o. Urmele unui contact mai dur i-au rămas pe faţă. Şi nu s-a aflat la prima ieşire de acest gen. Arăta ca Doroftei după meciul cu Balbi (n.r. – Leonard Doroftei, la primul meci cu Raul Balbi)”, ar fi dezvăluit o sursă apropiată de club, pentru ProSport.

”Şi în interiorul hotelului, dar şi în parcarea hotelului RIN din Otopeni, Albin a purtat numai ochelari de soare în cursul zilei de miercuri. Ochelarii i-a purtat pentru a masca o vânătaie din dreptul ochiului drept. Ochelarii nu-i puteau ascunde şi buza umflată pe care o avea. Avusese o noapte de pomină”, ar mai fi zis respectiva sursă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.