Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a autorecenzat primul ministru și anunță cum a decurs întregul proces pentru recensământ

Inquam Photos / Octav Ganea
recensamant 2022

O zi liberă pentru angajații de la stat sau privat care se autorecenzează sau sunt autorecenzați în etapa cuprinsă între 14 martie și 15 mai din cadrul Recensământului Populației și Locuințelor! Este recompensa pe care statul o oferă celor care acordă câteva minute pentru a fi ”responsabili”, așa cum spune primul ministru care recunoaște public că s-a autorecenzat.

Eduard Novak, ministrul Sporturilor, a relatat, în premieră, cum a decurs autorecenzarea și cât de important este recensământul pentru statul și poporul român. Deocamdată, Novak este singurul lider politic de anvergură care anunță public că s-a autorecenzat, promovând, în același timp, spiritul civic și arătându-le colegilor din cabinetul Nicolae Ciucă modul prin care pot demonstra cetățenilor cât de important este cel mai mare eveniment statistico-social din 2022.

”Eu și familia mea ne-am auto-recenzat și ne-am declarat de etnie maghiară! Acesta a fost un aspect foarte important, deoarece numărul maghiarilor înregistrați în România va determina situația comunității noastre în următorii zece ani.

Prin urmare, este important să participăm cu toții la recensământ, să declarăm exact datele noastre, iar reuniunea familiei cu ocazia sărbătorilor Pascale este un prilej potrivit pentru a ne îndeplini obligațiile civice.

Chestionarul online poate fi completat până la jumătatea lunii mai, este un proces simplu, iar dacă totuși vă confruntați cu probleme, puteți cere ajutorul unui agent la biroul de recensământ din apropierea dumneavoastră.

Haideți să fim responsabili! Să fim mândri de apartenența noastră etnică și să participăm la recensământ!”, transmite Eduard Novak.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.