Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a dat alarma în Argeș - Dispariţia a patru adolescente de la un centru privat de plasament din Bascov pune pe jar polițiștii

www.BZI.ro
politist jandarm

Patru adolescente fugite dintr-un centru de plasament care nu aparţine DGASPC, situat în judeţul Argeş, au fost căutate cu forţe extinse de către poliţiştii argeşeni după ce conducerea centrului a sesizat autorităţile cu privire la dispariţia lor. Fetele au fost găsite tefere pe raza municipiului Piteşti, potrivit news.ro.

Cele patru tinere cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani erau instituţionalizate într-un centru privat de plasament care funcţionează în localitatea argeşeană Bascov.

Duminică dimineaţă, conducerea centrului a sesizat poliţia cu privire la dispariţia fetelor din centru fără ca acestea să anunţe. Acţiuni ample de căutare au fost demarate în acest caz.

„Având în vedere împrejurările plecării voluntare şi rezultatul primelor verificări, efectuate de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, semnalmentele celor în cauză au fost comunicate unităţilor de poliţie de pe raza judeţului, iar în proximitatea locului de unde au plecat şi pe traseele care ar fi putut fi urmate de către cele în cauză, au fost organizate căutări cu efective mărite, împreună cu poliţişti ai altor structuri, dar şi cu jandarmi şi pompieri argeşeni, precum şi cu persoane din rândul comunităţii”, informează, duminică după amiază, Inspectoratul de Poliţie Argeş.

Cele patru fete au fost găsite pe raza municipiului Piteşti, de către poliţiştii de ordine publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti.

Toate patru sunt tefere şi vor fi predate reprezentanţilor centrului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.