Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a dat ALARMA în București. Autoritățile fac APEL la populație să NU mai apeleze la 112 decât în cazuri urgente și care țin de viață și de moarte

playtech.ro
ro-alert

Autoritățile au emis o alertă prin sistemul RO Alert prin care fac apel la populație să NU mai apeleze la 112 decât în cazuri urgente și care țin de viață și de moarte. Asta după ce rețelele au fost supraaglomerate de apeluri care au legătură cu copaci prăbușiți, mașini lovite și ale cazuri care țin de fenomenele meteo.

Vezi și: Primarul Sectorului 6 a EXPLODAT: atac INCENDIAR la RADET și Primăria Capitalei

Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au fost chemați din turele libere, sâmbătă, existând, la momentul transmiterii știrii, peste 450 de solicitări din partea oamenilor preluate în regim de urgență.

"Pentru scurtarea timpului de răspuns, dar și din cauza numărului mare de intervenții, a fost luată hotărârea suplimentării echipajelor de intervenție, cu pompieri din turele libere, dar și cu dispeceri, dat fiind și numărul mare de apeluri primite din partea cetățenilor", anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

content-image

Sâmbătă, între 07:00-13:00, au fost preluate 750 de solicitări în București și 40 în județul Ilfov.

La ora transmiterii știrii, la dispeceratul ISU B-IF sunt înregistrate peste 450 de solicitări, care sunt preluate în regim de urgență.

Preluarea cazurilor se realizeză din teren, în ordinea primirii acestora, fără ca autospecialele să se mai deplaseze spre subunitățile proprii.

Intervențiile se fac cu sprijinul Brigăzii Rutiere, pentru cazurile în care este necesară oprirea temporară a traficului pentru îndepărtarea copacilor prăbușiți pe carosabil sau autoturisme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.