Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a deschis dosar penal după accidentul groaznic din Argeş: Ce spun oamenii legii

ciocanel judecator

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung s-a înregistrat în cursul zilei de astăzi un dosar care are ca obiect producerea unui accident rutier în care au fost implicate câteva zeci de persoane. Cauza a fost preluată în vederea efectuării urmăririi penale de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Din primele cercetări efectuate de către lucrătorii de poliţie din cadrul Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Câmpulung a rezultat următoarea situaţie de fapt:

Accidentul s-a produs pe data de 1 septembrie 2016, în jurul orei 23:55, pe DN 73D, pe raza comunei Vultureşti, judeţul Argeş. Din cauza nerespectării distanţei regulamentare, un autobuz a intrat în coliziune cu un alt autobuz, care circula în faţa sa, în aceeaşi direcţie de mers. Autobuzele aparţineau aceleeaşi firme şi efectuau transportul persoanelor angajate la SC Automobile Dacia SA Mioveni către comunele Vultureşti şi Boteni, judeţul Argeş, fiind două curse speciale regulate.

În accident au fost răniţi grav unul dintre conducătorii auto şi un pasager, angajat al societăţii mai sus menţionate, iar alte 11 persoane angajate au suferit răni uşoare, ce nu au necesitat spitalizare.

La faţa locului au fost efectuate cercetări de către poliţişti, precum şi de către reprezentanţi ai Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier Argeş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.