Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a deschis dosar penal în cazul tânărului mort la Mănăstirea Putna: Amănunte şocante aflate de părinţi

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 17 ani, care a fost victima unui accident cel puţin bizar în incinta Mănăstirii Putna, din judeţul Suceava. Elev la Seminarul Teologic din Iaşi, adolescentul făcea voluntariat în gospodaria lăcaşului de cult şi - potrivit anchetatorilor - a fost strivit de uşile metalice ale unui lift de cărat marfă. Tânărul a fost transportat de urgenţă la un spital din Iaşi însă, din nefericire, medicii nu l-au mai putut salva. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar personalul mănăstirii urmează să fie audiat.

Părinţii adolescentului au aflat cu groază de teribilul accident şi au sperat până în ultima clipă că medicii să le salveze copilul. Nimeni de la mănăstire nu le-a dat prea multe explicaţii. Tatăl nici acum nu-şi explică de ce a ajuns băiatul să care marfă din pivniţă, cu liftul. După trei zile la Terapie Intensivă, tânărul seminarist s-a stins. “Pacientul s-a internat în urma unui traumatism cerebral grav. A necesitat intervenţii endovasculare, cu toate acestea evoluţia a fost nefavorabilă”, spune Dr. Florin Grămadă, purtător de cuvânt Spitalul de Neurochirugie Iaşi, conform ProTV.

În familie a lăsat o durere imensă şi o întreagă comunitate a rămas înmărmurită. Oamenii şi rudele ştiau că a plecat să facă voluntariat timp de o luna şi să ajute la pregătirile pentru hram. Potrivit anchetatorilor, accidentul s-a petrecut în beciul mănăstirii, unde funcţiona un lift cu uşi metalice. Băiatul ar fi fost prins că într-o menghină. Poliţiştii continuă cercetările şi tot personalul mănăstirii va fi audiat. Cei de la Putna au refuzat să comenteze tragica întâmplare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.