Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a încheiat ancheta în cazul baschetbalistului care a făcut live pe Instagram în care apărea ameninţând cu pistolul într-un bar de noapte

frbaschet.ro
baschet final four

Baschetbalistul american Ja Morant, vedeta echipei Memphis Grizzlies, din liga profesionistă nord-americană (NBA), nu va fi acuzat penal după un live pe Instagram, sâmbătă, în care apărea ameninţând cu pistolul într-un bar de noapte, a anunţat, miercuri, poliţia din Glendale (Colorado), citată de agenţia EFE.

Poliţia din Glendale a precizat că nu a putut verifica "dacă există un motiv pentru a formula o acuzaţie şi, de asemenea, nu a primit nicio reclamaţie din partea clubului de noapte în care s-a petrecut incidentul".

"Ancheta a mai concluzionat că nimeni nu a fost ameninţat cu arma şi, de fapt, nu a existat nicio armă", se mai arată în comunicatul poliţiei.

După anchetă, poliţia a aflat că Morant se afla la clubul "Shotgun Willie's", un local de noapte din Glendale (Colorado), unde Memphis Grizzlies disputase în acea seară un meci în NBA contra lui Denver Nuggets, notează Agerpres.

Poliţia din Glendale (Colorado) anunţase, luni, că a deschis o anchetă în cazul starului Ja Morant (NBA), după o transmisie live pe contul său de Instagram, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în care apărea ţinând în mână un pistol.

Portul armelor de foc nu este interzis în Colorado, în schimb este ilegal să te afli în posesia unei arme de foc sub influenţa alcoolului.

NBA a anunţat, la rândul său, că a deschis o anchetă în acest caz şi l-a suspendat pe jucător pentru cel puţin două meciuri.

Sâmbătă seară, Morant şi-a exprimat scuzele într-un mesaj postat pe reţelele de socializare, afirmând că îşi asumă ''întreaga responsabilitate pentru actele comise în noaptea precedentă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.