Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a întors 'discreţia' împotriva lui: Europarlamentar PNL, criticat dur pe Facebook

Eurodeputatul PNL, Siegfried Mureşan, a participat duminică, 8 septembrie, la Sărbătoarea națională de la Țebea. Momentul l-a imortalizat în 14 poze, postate ulterior pe pagina sa de Facebook, însoțite de următorul mesaj: „Astăzi la Țebea. Consider că cea mai potrivită comemorare a lui Avram Iancu este printre omeni (sic!), discret, decent, fără stridență și cât mai aproape de semeni”, a precizat Siegfried Mureşan.

Citește și: Victor Ponta, un ultim APEL către PSD: Candidat comun la prezidenţiale şi guvern de centru-stânga

„Discreția” și „decența” de care vorbea politicianul în mesajul său au fost criticate pe rețelele de socializare. I se reproșa lui Siegfried Mureșan că nu înțelege termenul discreție și decență, transformând în acest fel sărbătoarea în campanie electorală precum reprezentanții PSD.

Nicolas Nik: „Admirabilă discreția de care dati dovada, stimate domn! Numai vreo 14 poze pe net. Cred ca ai si uitat ce eveniment are loc acolo. Sau nu cunosti termenii discretie si decenta? Pentru ca pari a fi pe post de maimuta fotografului. ,Nu dati banii pe prostii, faceti poze la copii!”

Ion Isuf: „Radeai de pesedei, ca s-au inconjurat de fotografi si copii si ca au transformat sarbatoarea in campanie electorala. Dar d-ta nu faci la fel, cu ce te deosebesti de ei? Daca era Orban, Gorghiu ori Turcanu acolo, veneau cu masti pe fata ca sa nu-i recunoasca lumea? Sunteti bolnavi bai baiete, v-a luat Dumnezeu mintile, nu mai ganditi lucid, si asta din cauza faptului ca sunteti avizi dupa putere si bani...”, a fost un alt mesaj.

Mai mulți politicieni români au participat duminică la evenimentele organizate cu ocazia împlinirii a 147 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

Manifestările comemorative au început la ora 10:30, când a avut loc o slujba religioasă urmată de evocarea istorică și ceremonia depunerii de coroane la mormântul lui Avram Iancu, lângă Gorunul lui Horea şi defilarea Gărzii de Onoare.

Tradiţionala serbare naţională are loc la mormântul lui Avram Iancu, în inima Ţării Moţilor, în condițiile în care pe 10 septembrie 2019 se împlinesc 147 de ani de la moartea acestuia.

Avram Iancu, unul dintre conducătorii revoluţiei de la 1848-1849 din Transilvania, s-a născut în anul 1824, la Vidra, în Munţii Apuseni, într-o familie de moţi înstăriţi. A studiat dreptul la Cluj şi a murit la 10 septembrie 1872, la Baia de Criş, fiind îngropat la Ţebea, judeţul Hunedoara, lângă „Gorunul lui Horea”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.