Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a întors roata: Joe Biden îl ridiculizează pe Donald Trump care a ajuns 'de râs printre membrii NATO'

Joe Biden

Candidatul democrat la alegerile prezidenţiale Joe Biden îl atacă pe preşedintele american Donald Trump ca fiind subiect de râs printre lideri, într-o nouă înregistrare video care a devenit virală, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

Filmuleţul de un minut postat de Biden pe contul său de Twitter conţine imagini de la summitul NATO din această săptămână din Marea Britanie în care se pare că premierul canadian Justin Trudeau glumeşte pe seama apariţiilor de presă ale liderului de la Casa Albă, în timpul unei discuţii cu alţi lideri, precum premierul britanic Boris Johnson, preşedintele francez Emmanuel Macron şi premierul olandez Mark Rutte.

"Lumea râde", se arată în textul scris pe montajul care cuprinde imagini de la recepţia respectivă de la summitul NATO, dar şi din alte vizite în străinătate ale lui Trump. "Avem nevoie de un lider pe care lumea să îl respecte", se mai menţionează în text.

CITEȘTE ȘI: Cel mai puternic somnifer natural: Alungă stresul și te relaxează total

Filmuleţul, postat miercuri noapte pe Twitter, a fost vizualizat până vineri dimineaţă de peste 10 milioane de ori.

"Lumea râde de preşedintele Trump. Îl vede aşa cum este cu adevărat: periculos de incompetent şi incapabil să conducă lumea. Nu putem să îi mai acordăm încă patru ani de comandant-şef", a scris Biden într-un comentariu care însoţeşte video-ul din postare.

"Aşa cum a afirmat preşedintele, Joe Biden susţine că liderii străini i-au spus că vor ca el să câştige alegerile. Bineînţeles că vor. Vor să continue să profite de Statele Unite aşa cum au făcut înainte ca Trump să devină preşedinte", a declarat purtătorul de cuvânt al campaniei lui Trump, Tim Murtaugh.

Trump a susţinut că fostul preşedinte Barack Obama, în timpul căruia Biden a fost vicepreşedinte, a semnat acorduri comerciale şi alte politici care au făcut ca alte ţări să profite de SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.