Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a lansat achiziţia de lucrări pentru reabilitarea interioară a clădirii Primăriei Oradea, proiect de peste 29,5 milioane de lei, finanţat prin PNRR

MIPE
PNRR

Primăria Oradea anunţă, luni, lansarea licitaţiei pentru execuţia lucrărilor interioare de creştere a eficienţei energetice la clădirea instituţiei, în cadrul unui proiect de peste 29,5 milioane de lei, finanţat prin PNRR, potrivit news.ro.

”A fost lansată licitaţia pentru execuţia lucrărilor interioare de creştere a eficienţei energetice la clădirea Primăriei Oradea. Acest proiect este complementar restaurării exterioare a primăriei, precum şi restaurării unor încăperi interioare, lucrări care s-au finalizat în anul 2022. Astfel, a fost publicat pe www.oradea.ro – Secţiunea Informaţii de interes public” – secţiunea ”Licitaţii”, anunţul de participare privind licitaţia deschisă având ca obiectiv ”Execuţia lucrărilor pentru obiectivul de investiţii: Creşterea eficienţei energetice a clădirii Primăriei Municipiului Oradea", proiect finanţat prin PNRR; cod unic 230487/2024/4 (4230487/2023/138)”, anunţă, luni, Primăria Oradea, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului citat, data limită de depunere a ofertelor în SICAP este 14.02.2024, ora 15:00.

Valoarea estimată a achiziţiei este de 29.531.418,56 lei (fără TVA).

Lucrările sunt finanţate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi au ca obiectiv creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei.

”Astfel, se urmăreşte reabilitarea termică a acoperişului (izolarea planşeului de pe ultimul nivel) şi subsolului; modernizarea instalaţiei electrice şi de iluminat, utilizarea unor corpuri de iluminat LED; reabilitarea instalaţiilor sanitare, de încălzire şi de răcire pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic. Totodată, clădirea va fi echipată cu echipamente performante specifice ventilării cu recuperatoare de căldură cu o eficienţă energetică ridicată”, a mai transmis primăria.

Lucrările cuprind şi montarea unor staţii de alimentare a vehiculelor electrice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.