Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a primit ordinul. Planul de destructurare al Guvernului Ciucă. Se anunță un Val 5 super-politizat cu bătaie pentru alegerile din 2024

plan strategie

În aceste zile se ascut săbiile pentru bătăliile electorale din 2024. Au revenit în actualitate teme pe care le credeam încheiate în aceste în zile în care în țările ”normale” prioritățile țin criza energetică și criza pandemică. În România însă au revenit în actualitate Tema Justiției și Tema Plagiatului.

În actualitate inexact spus... pentru că nu există un mare interes public pentru așa ceva în condițiile în care oamenii sunt mai degrabă speriați de prețurile mari la utilități și de posibilitatea revenirii în Val 5 a diferitelor variante de Coronavirus SARS-COV-2.

În acest context tulbure, s-a pus la punct un plan de destabilizare/destructurare a autorității statului român. Totul pentru anul 2024 – anul alegerilor europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Ținta: Relansarea candidaturii lui Dacian Cioloș  la alegerile prezidențiale.

Într-o suită de întâlniri la Paris și București s-a decis strategia de atac la noul guvern condus de Nicolae Ciucă. S-a plecat de la premisa ca un atac masiv nu este posibil din foarte multe motive. Prin urmare fiecare membru al executivului va fi luat la rând prin exploatarea prin hiperbolizare a oricărui ”mic defect sau pată” găsită în biografia sau CV-ul său. Se va alege ținta și apoi se va ”merge țintit până la doborârea și eliminarea țintei”, se spune în strategia construită și consultată de stiripesurse.ro

Potrivit acestei strategii vizați vor fi în perioada următoare Alexandru Rafila și Sorin Grindeanu de la PSD, iar din zona PNL vor fi vizați Lucian Bode și Virgil Popescu. În pregătiri sunt bombițe și pentru Lucian Romașcanu și Cătălin Predoiu.

Obiectivul este acela de a reuși eliminarea a cel puțin 3 din țintele propuse pentru a demonstra public teza potrivit căreia actuala guvernare e iresponsabilă și coruptă și că ”eliminarea USR” de la guvernare a dus la această stare de lucruri.

Atacul la membrii Executivului va fi dublat de un altul tematic – Valul 5. Se urmărește maximizarea impactului mediatic ”chiar și cu exagerări, dacă este nevoie, că oricum nu verifică nimeni” cu privire la situația din spitale și numărul de morți.

Responsabil aici este direct fostul ministru Vlad Voiculescu. Obiectivul este acela de a păstra zonele de control din zona sănătății și de a contracara eventualele dezvăluiri cu privire la perioada în care Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă au controlat Ministerul Sănătății și CNAS-ul.

Un al III-a lea palier ar fi acela al zonei autorităților locale acolo unde strategia va fi centrată în jurul principalilor primari ai USR: Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, Dominic Fritz, primarul Timișoarei și Allen Coliban, primarul Brașovului.

Aceștia ar urma să dea vina pe toate nereușitele lor pe boicotul guvernamental. Va urma o strategie de victimizare puternic susținută mediatic.

Implicați în plan ar fi și Vasile Iulian Voiculescu, tatăl lui Vlad Voiculescu și Monica Macovei și tot lanțul de ong-uri subordonate. Susținerea logistică și financiară nu este doar autohtonă.

Punerea în aplicare a planului este accelerată de pierdere de viteză în favoarea AUR. Studii sociologice recente au arătat că anumite categorii de votanți USR s-au îndreptat spre AUR, iar în plan intern o nemulțumire accentuată a zonei Barna care s-a simțit puternic lovită de mașinațiunile care au dus la alegerea lui Dacian Cioloș în fruntea partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.