Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a redeschis traficul feroviar pe relaţia Aiud - Teiuş pe firul I, după ce a fost întrerupt din cauza inundațiilor

cfr

Traficul feroviar a fost redeschis începând cu ora 15:00 pe relaţia Aiud - Teiuş, circulaţia trenurilor fiind reluată în condiţii de siguranţă pe firul I, iar în staţia CF Aiud au fost redeschise liniile 4 şi 5, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al companiei CFR SA, Oana Brânzan.

Potrivit sursei citate, personalul feroviar de specialitate al Regionalei CF Braşov intervine în continuare şi în celelalte zonele inundate, astfel încât circulaţia feroviară să fie reluată în condiţii normale de trafic şi pe firul II, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dezvăluire din ședința programată de Klaus Iohannis, la care participă și Ludovic Orban: Nu s-ar mai deschide .

Circulaţia trenurilor a fost oprită în staţia Aiud, aflată pe secţia CF Teiuş - Războieni, după ce liniile şi peroanele au fost inundate.

"Traficul feroviar este afectat pe raza judeţului Alba, aflat sub incidenţa avertizării meteo Cod roşu de inundaţii. La această oră, circulaţia trenurilor este oprită în staţia Aiud, aflată pe secţia CF Teiuş - Războieni, după ce liniile şi peroanele au fost inundate. Din cauza nivelului crescut al apelor, care au acoperit liniile de cale ferată şi cinci macazuri, traficul feroviar nu se poate realiza în condiţii de siguranţă", a declarat marţi dimineaţa Oana Brânzan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.