Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a renunțat la construcția Marii moschei din București. Nu sunt bani și deci terenul va fi retunat Guvernului României

http://www.tdvcamiler.com
moschee Bucuresti 4

Principala asociaţie a musulmanilor din România a renunţat la proiectul de construire a Marii moschei în Bucureşti, din cauza lipsei de fonduri, informează site-ul publicaţiei Courrier des Balkans.

Răzbunare cruntă a americanilor după amendarea de către Comisia Europeană a Google. Filiale Deutsche Bank, amendate în Statele Unite cu 73 de milioane de dolari

Muftiatul cultului musulman din România a transmis publicaţiei Courrier des Balkans că proiectul Marii moschei din Bucureşti a fost anulat. Terenul oferit de Guvernul României pentru construirea acestui locaş de cult va fi returnat.

"Costurile depăşeau cu mult bugetul curent al instituţiei noastre, iar comunitatea musulmană nu poate asuma această sarcină", a explicat muftiul Iusuf Murat, citat de Courrier des Balkans.

Acesta a precizat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că nu se mai are în plan construcţia unei altei moschei în Capitală.

Vezi şi: STUDIU: Alimentul banal care te poate proteja de accidentul vascular cerebral

"Noi ca instituție nu avem putere financiară ca sa suportăm toate cheltuielile care le necesită această construcție. Terenul l-am dat înapoi Secretariatului de Stat Bucureşti ca sa-l dea înapoi RAPPS-ului. Nu mai avem în plan să facem altă moschee. Proiectul acesta pe care l-am avut nu l-am abandonat din cauza unor voci, asa cum se spune și cum s-a mai spus, noi am abandonat proiectul dintr-o singura cauză, lipsa fondurilor financiare. Nu a fost strânsă nicio sumă de bani, noi facem proiectul și stabilim la ce sumă va ajunge și după calculăm dacă vom reuşi să avem acești bani", a declarat, pentru MEDIAFAX, muftiul Iusuf Murat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.