Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a rupt lanțul de iubire între PSD și Pro România: AUR racolează masiv din partidul lui Victor Ponta (Surse)

combo
Ponta Ciolacu

În această perioadă se duc negocieri intense și se testează diferite variante de liste, în special pentru alegerile europarlamentare. Discuții au avut loc între PSD și Pro România, dar acestea nu s-au materializat, în schimb AUR stă la pândă și racolează tot ce se poate de la Pro România.

Conform surselor noastre, Pro România ar fi dorit să meargă alături de PSD la alegerile europarlamentare, iar Corina Crețu ar fi urmat să primească un loc eligibil pe listele PSD.

”Noi ne-am dorit mereu o discuție cu PSD, însă din cealaltă parte nu a existat niciodată o ofertă”, a spus Victor Ponta, pentru STIRIPESURSE.RO.

Aceste discuții cu PSD nu s-au concretizat, iar acum Victor Ponta și Pro România trebuie să găsească alte soluții. O variantă ar fi o candidatură pe cont propriu, dar există riscul să se treacă pragul electoral. În ultimul sondaj CURS, cei de la Pro România aveau 3%.

AUR racolează masiv de la Pro România

Cei de la AUR profită de situația grea în care a ajuns partidul condus de Victor Ponta și racolează masiv de la Pro România. AUR refuză o alianță cu Pro România, în schimb transferă la bucată.

"Nu va fi nicio alianţă, noi nu facem niciun fel de alianţă. Am avut discuţii cu foarte mulţi oameni care îşi doresc să facă politică şi îşi doresc să candideze. Am avut discuţii cu membrii din Biroul Executiv al PRO România. S-a dovedit, până la urmă, că PRO România a fost o construcţie care a servit intereselor a doi - trei oameni din fruntea PRO România. Din păcate, au fost foartre mulţi oameni care au avut încredere în această soluţie care s-a dovedit o soluţie de conjuctură doar pentru scaunele lui Victor Ponta sau Corinei Creţu.

Am avut discuţii cu oameni din Biroul Executiv, care şi-au manifestat interesul de a candida pe listele alianţei AUR. Noi am spus de la început că toată lumea este binevenită să candideze la AUR - şi cei care au făcut politică, şi cei care nu au mai făcut politică -, pentru că este foarte greu să te baţi cu PSD şi cu PNL.”, a explicat Dan Tănasă, purtătorul de cuvânt al AUR, pentru DCNews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.