Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a stabilit: ALDE o susține pe Viorica Dăncilă. Ce pretenții mai au oamenii lui Tăriceanu

facebook.com
PSD ALDE

În urma discuției dintre liderii ALDE (cu excepția lui Tăriceanu, care este plecat din țară) și Liviu Dragnea, partenerii de guvernare ai social-democraților au anunțat că și-au asumat candidatura Vioricăi Dăncilă pentru funcția de prim-ministru.

„Această candidatură ne-am însușit-o și noi. Argumentele sunt legate în primul rând de faptul că este o doamnă, ceea ce înseamnă o deschidere in viața publică românească. În al doilea rând, Viorica Dăncilă are experință la nivel european. Este o persoană nonconflictuală care și-a asumat implementarea programului de guvernare. Și-a exprimat dorința de a avea o colaborare bună în cadrul coaliției”, a afirmat Teodor Meleșcanu, la finalul discuțiilor din biroul lui Dragnea.

Vezi și: SONDAJ CURS pentru STIRIPESURSE.RO: Românii NU doreau schimbarea Guvernului. Câți români vor alegeri anticipate

În privința lui Mihai Tudose, Meleșcanu a precizat că, din punctul de vedere al ALDE, problema a fost legată strict de PSD. „Până la urmă este partenerul cel mai important din Coaliție și era nevoie să tranșeze această chestiune”, a mai spus liderul ALDE.

Meleșcanu a susținut că ALDE nu dorește o restructurare a Guvernului, ci a solicitat păstrarea ministerelor din Guvernul Tudose, cu aceeași miniștri. În plus, ministrul Justiției, Tudorel Toader, neafiliat politic, va fi susținut în continuare de ALDE.

Vezi și: Veste incredibilă primită de consumatorii de bere: Beneficii uluitoare pentru sănătate

Vezi și: Sfatul scârbos al specialiștilor: De ce este sănătos să ne mâncăm mucii

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.