Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a stabilit ce tenismeni vor face parte din delegația României la Rio

simona halep horia tecau

Federatia Internationala de Tenis (ITF) a publicat, luni, clasamentul sportivilor calificati la Jocurile Olimpice de la Rio, iar România va fi reprezentata de trei sportive la simplu, Simona Halep, Irina Begu si Monica Niculescu, iar la dublu masculin de perechea Horia Tecau/Florin Mergea.

Lista delegatiei României a fost anuntata de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), pe pagina oficiala a unei platforme de socializare, potrivit Mediafax.

Jucatoarea de tenis Simona Halep (24 de ani) se afla pe locul 5 în clasamentul mondial, potrivit site-ului oficial al WTA. Irina Begu (25 de ani) este pe locul 28, iar Monica Niculescu (28 de ani) ocupa pozitia a 37-a.

În ierarhia de dublu ATP, Horia Tecau (31 de ani) ocupa în prezent locul 6, în timp ce Florin Mergea (31 de ani) se afla pe 11.

A 31-a ediție a Jocurilor Olimpice de vara se va desfașura, în Brazilia, la Rio de Janeiro, între 5 și 21 august. Peste 10.500 de sportivi de la 205 Comitete Olimpice Naționale vor participa la probe, iar 28 de sporturi vor fi cuprinse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.