Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a stabilit data cînd Bute va boxa cu DeGale

lucian bute

Pugilistul Lucian Bute va lupta, la 28 noiembrie, la Videoton Centre din Quebec, cu James DeGale, detinatorul centurii IBF la supermijlocie, a declarat impresarul boxerului britanic, Eddie Hearn, informeaza boxingscene.com, potrivit Mediafax.

Hearn a precizat ca negocierile pentru aceasta lupta sunt aproape finalizate, anuntul oficial urmând a fi facut în urmatoarele zile.

La rândul sau, Howard Grant, antrenorul lui Bute, a afirmat ca românul se afla deja în Florida, pentru a pregati urmatorul meci.

În vârsta de 29 de ani, campionul olimpic de la Beijing, James DeGale (21 de victorii, o înfrângere, 14 KO), a intrat în posesia centurii IBF, în luna mai, la Boston, dupa ce l-a învins pe americanul Andre Direll. Centura a fost detinuta de Carl Froch, fiind pusa în joc dupa retragerea britanicului. Singura înfrângere a lui DeGale a fost în 2011, în meciul cu George Groves.

Lucian Bute a detinut si el centura IBF, pe care a pierdut-o în favoarea lui Carl Froch, în mai 2012. Bute, 35 de ani, 32 de victorii si doua înfrângeri, a boxat ultima data în august, când l-a învins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.