Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a STABILIT: de la ce oră joacă Simona Halep meciul din sferturile de finală de la Wimbledon

Twitter/ WTA
Simona Halep

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunţat că meciul din sferturile de la Wimbledon, dintre Simona Halep şi Shuai Zhang, are loc marţi, ora 15:00, ora României!

Citește și: Ministrul Muncii, REACȚIE RAPIDĂ după ce Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Partida va avea loc pe Terenul 1 de la Wimbledon, acelaşi pe care a învins-o pe Cori Gauff, în turul 4. Deşi pare un adversar facil pentru Simona Halep, Zhang a reuşit să învingă câteva nume importante la turneul britanic, în 2019. Printre “victimele” sale se numără: Caroline Garcia, Yanina Wickmayer (semifinalistă la US Open 2009), Caroline Wozniacki şi pe tânăra Dayana Yastrenska (Ucraina). Zhang are un avantaj la capitolul statistică în faţa Simonei Halep, care e condusă la întâlnirile directe. Sportiva din China a învins-o în două rânduri pe adversara din sferturi, în 2016, la Beijing şi Australian Open, în timp ce Halep a câştigat prima întâlnire directă, din 2012, la Indian Wells.

În acest moment, rezultatele înregistrate la Wimbledon 2019 îi asigură Simonei Halep menţinerea în Top 8 mondial la finele întrecerii londoneze. Simona, acum pe locul 6 în clasamentul în timp real, nu mai poate fi întrecută decât de Elina Svitolina - care ar avea nevoie să câştige un meci în plus faţă de româncă, sau de Johanna Konta - care o poate depăşi doar dacă va câştiga trofeul iar Simona nu trece, luni, de Cori Gauff.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.