Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a stabilit oficial cauza morții lui Verne Troyer: Actorul s-a sinucis

usatoday.com
verne troyer

Decesul actorului american Verne Troyer, star al seriei de filme "Austin Powers", a fost provocat de abuzul de alcool, iar poliția a stabilit oficial că acesta s-a sinucis, potrivit tmz.com, scrie Mediafax.

Pe 2 aprilie, actorul a fost transportat la spital cu o ambulanță, iar un purtător de cuvânt al Los Angeles Fire Department a declarat la momentul respectiv pentru site-ul de știri TheWrap că la linia de urgență a fost raportat, de la locuința lui Troyer din Hollywood, un caz de "presupusă otrăvire/ intoxicare".

Pe 21 aprilie, actorul a murit, la vârsta de 49 de ani, iar poliția a decis să deschidă o anchetă. Miercuri, poliția a dat publicității un raport oficial în care se arată că actorul s-a sinucis.

Citește și: Selena Gomez a fost spitalizată într-o clinică pentru tartarea tulburărilor mintale

Anul trecut, în aprilie, Troyer a fost spitalizat din cauza dependenței de alcool, despre care a și vorbit public ulterior.

Verne Troyer suferea de nanism provocat de acondroplazie și, cu o înălțime de 81 de centimetri, era unul dintre cei mai scunzi oameni din lume.

Troyer a devenit celebru pentru rolurile Mini-Me din seria "Austin Powers", precum și Griphook din primul film al francizei Harry Potter, "Harry Potter și piatra filozofală" (2001).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.