Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a trezit cu casa plină de viermi. Ieșeau de peste tot: `Era ca într-un film de groază`

Metro
Metropolitan Police politia Londra

S-a trezit cu casa plină de viermi. Ieșeau de peste tot: `Era ca într-un film de groază`

Scene desprinse parcă dintr-un film de groază a trăit o femeie din Londra în propria locuință, după ce, timp de doi ani o vecină a zăcut moartă în casă. În afară de mirosul insuportabil, din tavan cădeau viermi în apartamentul ei, relateaza The Mirror.

Nici ceilalți vecini nu au scăpat de coșmar, deși, în repetate rânduri, au făcut reclamații la asociația de locuințe.

În februarie 2022, cadavrul Sheilei Seleoane, în vârstă de 58 de ani, a fost găsită în apartamentul său din Peckham, din sudul Londrei, relatează The Mirror.

La mai bine de un an, rezidenții se gândesc să dea în judecată asociația de locuințe Peabody, pentru că li s-a ignorat solicitările.

Izbită de un miros ca de cadavru

Una dintre locatare, care locuia sub apartamentul Sheilei Seleoane, a spus că locuința sa a fost invadată de viermi. La câteva săptămâni după ce se crede că vecina sa a murit, aceasta a încercat să își schimbe becurile, când s-a trezit cu viermi care au căzut din tavan. La scurt timp, vietățile au început să apară peste tot în casă. „Era ca și cum trăiam într-un film de groază”, a povestit ea.

Disperată, pentru a remedia problema a luat legătura cu asociația, dar i s-a spus că nu se ocupă de viermi. O altă locatară a spus că a ajuns acasă după o călătorie de serviciu și a fost izbită de un miros urât „ca de cadavru”, atunci când a urcat în lift.

Exasperați de mirosul groaznic, alți vecini au încercat să pună prosoape și cearceafuri sub ușă, pentru a nu le intra damful în casă. Donatus Okeke, care locuiește cu soția sa, Evelyn și cu cei trei copii ai lor, a spus că nu puteau mânca sau dormi în apartamentul lor din cauza mirosului.

Bănuielile s-au confirmat

Trupul vecinei lor a fost găsit, în februarie 2022, în apartamentul din Londra, la doi ani după ce locatarii s-au plâns că simt un miros urât. Aceștia au devenit din ce în ce mai îngrijorați de starea femeii, după ce au observat cutia poştală plină, iar avizele de intrare forțată de pe ușa ei erau nemișcate.

Oamenii au fost şocaţi când au aflat că ceea ce bănuiau se confirmă. Vecinii din bloc spun că femeia datora mii de lire la chirie și că de doi ani se plângeau de un miros urât în clădire. Ei susțin că au început să reclame această situația încă din octombrie 2019 către asociația de locuințe, însă nimeni nu i-a luat ăn seamă. În toată această perioadă cutia poştală a femeii a fost plină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.