Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a urcat la volan rupt de beat, fără permis și a fost urmărit ca în filme de către polițiști

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

Un șofer a fost urmărit și oprit în trafic în Drăgănești-Olt, județul Olt, iar polițiștii au stabilit că acesta nu avea permis și avea o alcoolemie de 1,18 la mie în aerul expirat.

Polițiștii din cadrul Politiei orașului Drăgănești-Olt, în timp ce desfășurau activități pe strada Nicolae Titulescu, din localitate, au făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care nu a oprit și și-a continuat deplasarea, informează Mediafax.

Polițiștii au urmărit mașina și au oprit-o în trafic pe strada Livezilor din aceeași localitate, moment în care șoferul a încercat să se sustragă, acroșând autospeciala MAI.

Oamenii legii au constatat că șoferul, un bărbat, în vârstă de 47 de ani din Satu Mare, nu avea permis de conducere.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a refuzat transportul la unitatea spitalicească în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior Judecatoria Caracal a admis măsură parchetului și a dispus duminică arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.