Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-ar putea cere urmărirea penală, reținere și arestarea lui Tăriceanu. Detalii/ ZVON

Sunt zvonuri care susțin că dosarul în care deja a fost reținut viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu și pus sub învinuire fostul mogul media Sorin Ovidiu Vântu s-ar putea solicita Senatul României încuviințarea urmăririi penale, reținerea și arestarea președintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu.

Vezi și: Bogdan Olteanu a fost reținut de DNA. De ce este acuzat viceguvernatorul BNR/ UPDATE

Călin Popescu Tăriceanu era la momentul săvârșirii faptelor premierul în funcție și președintele Partidului Național Liberal, iar banii rezultați din ”tranzacția” cercetată de procurorii anticorupție au fost folosiți în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2008.

Anterior Tăriceanu susținea că ”Presupunând că într-adevăr numele meu e menționat într-un fel sau altul în denunțul vreunui arestat, condamnat, anchetat, suspect, inculpat etc, aștept ca, o dată cu apropierea alegerilor, mai mulți arestați, condamnați, anchetați, suspecți, inculpați etc să facă denunțuri împotriva mea, pentru a obține promisiunea procurorilor DNA că vor avea parte de un tratament mai indulgent în fața Legii și vor rămâne cu banii furați, eventual.

După ce se va aduna un număr de denunțuri măcar cu două cifre, voi da următorul răspuns pentru toate înscenările: ”Oricât aș fi eu de vânat de DNA, ALDE va fi partid parlamentar după alegeri. Băsescu, atunci când era la apogeul puterii sale, a făcut numeroase eforturi de a mă elimina din fruntea Guvernului și din politică. N-a reușit, pentru simplul motiv că în toată activitatea mea NU există fapte de corupție.”, susține președintele Senatului într-un comunicat remis redacției în momentul în care STIRIPESURSE.RO a anunțat că Sorin Ovidiu Vântu aflat în stare de arest în Dosarul Petromservice a făcut un denunț care a dus la acest nou dosar.

Vezi și: După denunțul lui Vântu, Liviu Mihaiu recunoaște: 'Acestea au fost condițiile puse lui Tăriceanu'

Vezi și: Dezvăluirile care l-ar putea înfunda pe Tăriceanu: STENOGRAME cu SOV despre șeful Senatului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.