Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au aliniat planetele: Chiajna i-a acceptat demisia lui Miriuță, care va semna cu Dinamo

www.digisport.ro
Vasile Miriuță

Preşedintele clubului Concordia Chiajna, Cristian Tănase, a declarat, marţi, că gruparea ilfoveană a acceptat demisia antrenorului Vasile Miriuţă, care va prelua conducerea tehnică a FC Dinamo, în locul lui Cosmin Contra, plecat la echipa naţională.

Oficialul a spus că nu-l poate împiedica pe Miriuţă să fie pe banca dinamoviştilor la meciul direct, însă a lăsat să se înţeleagă că noul tehnician al "alb-roşilor" va fi în tribună, miercuri, anunță News.ro.

Citește și: Decizie neașteptată a lui Rio Ferdinand: Fostul căpitan al lui Manchester United se face pugilist profesionist

"I-a venit această ofetă, a fost dorinţa lui... Plecarea lui ne încurcă, dar vom căuta soluţii, viaţa merge mai departe. Nu am luat o decizie privind înlocuitorul lui. Nu vrem să acţionăm în scurt, vrem să gândim în linişte şi să nu facem o alegere pripită. Vom avea un corp tehnic interimar deocamdată şi vom analiza în următoarea săptămână. Variante sunt antrenori liberi, şi români şi străini. Este alegerea lui şi doar a lui (n.r. - de a sta pe banca FC Dinamo). Nu ne putem opune sau să-i impunem acest lucru, dar din ce ştiu şi am discutat în principiu s-ar putea să stăm pe două scaune alăturate în altă zonă a stadionului. Mi-aş fi dorit un antrenor care să cunoască jucătorii clubului Dinamo aşa cum îi cunaoaşte Vasiel Miriuţă pe cei ai Chiajnei. Nu l-am găsit şi mi se pare o situaţie destul de delicată, ne-a pus în dificultate. Vom căuta soluţii să îl surprindem pe Vasile Miriuţă", a declarat Tănase, la Pro X.

Meciul Dinamo - Concordia va avea loc, miercuri, de la ora 21.00, în etapa XI-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.