Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au alocat 100 de milioane de lei pentru unii angajați - Guvern, hotărât să revitalizeze un sector strategic

F. P.
Shutterstock
bani romania

Guvernul a aprobat, vineri, în şedinţă, o Hotărâre privind alocarea a 100 milioane de lei de care va beneficia un număr mediu maxim de 1.436 de salariaţi din cadrul Companiei Naţionale Romarm şi alte cinci societăţi care desfăşoară activităţi în industria naţională de apărare.

Actul normativ aprobă numărul mediu maxim de personal pe anul 2024 pentru operatorii economici din industria naţională de apărare, care desfăşoară activităţi conform prevederilor art. 24 din Legea nr. 232/2016, a precizat un comunicat al Executivului.

Astfel, pentru anul 2024, prin bugetul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului sunt alocate fonduri în cuantum de 100 milioane lei pentru un număr mediu maxim de personal de 1.436 salariaţi.

De aceste sume beneficiază un număr mediu maxim de: 1.085 salariaţi din cadrul Companiei Naţională Romarm SA - exclusiv pentru filialele sale, 200 salariaţi de la Societatea Romaero SA, 60 salariaţi de la Societatea Avioane Craiova SA, 75 salariaţi din cadrul Societăţii IOR SA, 8 salariaţi de la Societatea Şantierul Naval Mangalia SA, 8 salariaţi de la Societatea Uzina Mecanică Orăştie SA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.