Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au apucat să facă trafic de droguri în judeţul lui Lucian Bode și au fost arestați

DIICOT

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv într-un dosar în care sunt acuzaţi că au vândut droguri în judeţul Sălaj unui număr de peste 80 de consumatori.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis, sâmbătă, AGERPRES, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Sălaj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi bărbaţi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Procurorii au reţinut că, în perioada decembrie 2022 - iunie 2023, cei doi ar fi comercializat droguri de risc şi mare risc şi substanţe cu efect psihoactiv unui număr de peste 80 de consumatori, de pe raza judeţului Sălaj, pentru suma de 100 lei gramul.

DIICOT arată că, vineri, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţelor Sălaj şi Cluj, fiind identificate şi ridicate sume de bani în lei şi euro, mai multe telefoane mobile şi cartele telefonice, un cântar electronic de precizie, precum şi alte mijloace de probă.

Tot în cursul zile de vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sălaj a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.