Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au dat 24 de lovituri de la 11 metri pentru a stabili echipa calificată în turul al treilea al Cupei Ligii, în disputa Bournemouth - Crystal Palace

record penaltyuri

Bournemouth s-a calificat în turul al treilea al Cupei Ligii Angliei, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, scor 11-10, după executarea loviturilor de departajare, formaţia Crystal Palace, potrivit news.ro.

Meciul nu a avut prelungiri, iar la finalul celor 90 de minute scorul a fost 0-0.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

După ce fiecare echipă a marcat de câte zece ori de la 11 metri, portarul Begovici (Bournemouth) a fost primul care a ratat. Imediat l-a imitat goalkeeper-ul oaspeţilor, Hennessey. Brooks a marcat apoi al doilea său gol de la 11 metri, dar Milivojevici a ratat şi le-a trimsi pe gazde în turul următor.

Într-un alt meci, echipa Reading, cu atacantul George Puşcaş titular, a fost învinsă, pe teren propriu, cu 1-0 (1-0), de Luton. Puşcaş a fost schimbat în minutul 85, cu Melvin-Lambert.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.