Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au încins spiritele între deputaţii PSD: Atac la 'săgeţile' lui Dragnea (surse)

liviu dragnea psd

Au fost discuţii aprinse în şedinţa de marţi a grupului PSD din Camera Deputaţilor. Totul a pornit de la subiectul sancţionării Gabrielei Firea, însă s-a lăsat cu atacuri la alţi "rebeli" din partid, pe care nu îi sancţionează nimeni.

Surse PSD au declarat pentru Mediafax că la ședința de marți a grupului PSD din Camera Deputaților, Cătălin Rădulescu a cerut sancționarea primarului Capitalei, Gabriela Firea, pentru criticile acesteia la adresa conducerii partidului. Acesta a fost contrat puternic de la Mihai Tudose şi Marcel Ciolacu.

CITEŞTE ŞI: Pericolul eliminării apendicelui: Ce rol are şi ce se întâmplă cu oamenii care nu îl mai au

Discuţia a evoluat de la Firea spre alţi social-democraţi cu poziţii controversate: Liviu Pleşoianu, Cătălin Rădulescu, Codrin Ştefănescu. Mihai Tudose a remarcat faptul că aceştia, deşi au poziţii contrare liniei partidului, nu sunt sancţionaţi. Fostul premier s-a referit la faptul că Pleşoianu şi-a anunţat candidatura la preşedinţia României, deşi nu este susţinut de partid, iar Rădulescu a avut numeroase declaraţii şi iniţiative controversate.

Tabăra Tudose-Ciolacu i-a acuzat voalat pe rebeli anti-Firea că sunt "săgeţile" lui Dragnea, prin care preşedintele PSD deturnează discuţii şi distrage atenţia de la anumite subiecte. Dovada ar fi tocmai faptul că Dragnea, în loc să-i sancţioneze, vine cu declaraţii împăciuitoare şi apare ca un "salvator" în ultima clipă.

CITEȘTE ȘI: Aliaţii arterelor: 11 soluţii naturale împotriva colesterolului rău

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.