Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul România U21 - Țara Galilor

www.digisport.ro
România under 19

Pe 12 octombrie, reprezentativa Under 21 a României va întâlni Țara Galilor în preliminariile pentru Euro 2019, la Cluj-Napoca, pe stadionul “Doctor Constantin Rădulescu”, de la ora 19:00, scrie Mediafax.

Biletele sunt disponibile online începând de luni, 24 septembrie, numai pe site-urile bilete.frf.ro și pe bilete.ro. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele titularului va fi inscripționat pe toate).

Prețul unui bilet este 10 lei, intrare generală

Tichetele sunt disponibile numai prin opțiunea Print-at-home, prin care suporterii își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare.

Joi, 11 octombrie, biletele vor fi puse în vânzare și la casieriile de la stadion. Programul caselor de bilete este: 12:00 – 19:00.

Citește și: Karolina Pliskova: 'Simona a fost în spatele meu, dar acum este cea mai constantă jucătoare din tot circuitul'

Neînvinsă până acum, naționala U21 mai are nevoie de 4 puncte în ultime două jocuri, cu Țara Galilor, la Cluj-Napoca, și cu Liechtenstein, la Ploiești, pentru a fi sigură de locul întâi. Cele 9 câștigătoare de grupe merg direct la EURO, în timp ce 4 din cele 9 ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off.

Clasamentul grupei: România (18 puncte), Bosnia-Herțegovina (18 puncte), Portugalia (16 puncte), Elveția (10 puncte), Țara Galilor (10 puncte) și Liechtenstein (zero puncte).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.