Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Să îi fie mandatul uşor! Victoria primarului mort de la Deveselu, sărbătorită în cimitir / VIDEO

aliman

În Deveselu, Olt, imediat ce au fost anunţate rezultatele parţiale ale alegerilor, oamenii s-au dus la cimitir, într-o procesiune de felicitare-comemorare a edilului Ion Aliman (PSD), reales post-mortem, informează Antena3.

“Am fost să ne felicităm primarul! Dumnezeu să vă odihnească în pace! Astăzi trebuia să fiţi între noi să sărbătorim două evenimente importante! Veţi rămâne veşnic primarul nostru drag”, a fost mesajul postat pe Facebook de un fost consilier local al primăriei Deveselu.

Ion Aliman a decedat pe 17 septembrie, la un spital din Capitală, la aproximativ o săptămână după ce a fost testat pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2.

UDMR a dat LOVITURA: Soos Zoltan a câștigat primăria Târgu-Mureş

El a fost ales primar al comunei Deveselu în iunie 2012, apoi a a obţinut un nou mandat în 2016 şi acum candida pentru al treilea mandat, din partea PSD.

Localnicii i-au oferit 1020 din cele aproximativ 1600 de voturi exprimate, conştienţi de faptul că votează o persoană decedată şi că, de fapt, alegerile se vor repeta. Nu a fost un vot, ci mai degrabă un omagiu.

Deocamdată comuna Deveselu va fi condusă de un viceprimar, ales după constituirea Consiliului Local - câştigat tot de PSD, iar alegerile vor fi reluate într-un viitor apropiat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.