Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Să joci cu tribunele goale e ceva 'special' (Luis Suarez)

AS English - Diario AS
Luis Suarez

Atacantul Luis Suarez (33 de ani), revenit după o accidentare şi care ar putea fi disponibil pentru meciul cu Mallorca de pe 13 iunie din La Liga, a data asigurări că se simte bine, însă a spus că a juca în faţa unui stadion gol este ceva ''special''.

''Mă simt bine, foarte bine. Revin la ritmul meu normal alături de coechipieri. Să reîncepi după o accidentare este mai complicat, dar profit de faptul că mă pot antrena împreună cu colegii'', a spus Suarez, potrivit AFP.

Atacantul internaţional uruguayan a avut o intervenţie chirurgicală la meniscul genunchiului drept pe 12 ianuarie, care l-a ţinut indisponibil până la mijlocul lunii mai.

Pe de altă parte, el a arătat că va fi un pic ciudat ca meciurile să se dispute fără spectatori.

''Cu siguranţă va fi ceva special. Dar cred că ne vom adapta şi la această situaţie. Ne concentrăm pe câştigarea titlului'', a spus Suarez.

La Liga, oprită la jumătatea lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua pe 11 iunie, cu derby-ul andaluz dintre Sevilla FC şi Betis Sevilla.

FC Barcelona, campioana en titre a Spaniei şi liderul clasamentului înaintea întreruperii competiţiei, urmează să revină pe teren sâmbăta viitoare, când va înfrunta în deplasare echipa Mallorca, ocupanta locului 18.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.