Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Să nu permitem falsificarea adevărului istoric'. Putin a transmis un mesaj de felicitare veteranilor celui de-Al Doilea Război Mondial din Republica Moldova

thehill.com
Vladimir Putin

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis un mesaj de felicitare veteranilor celui de-Al Doilea Război Mondial și cetățenilor Republicii Moldova cu ocazia celei de-a 78-a aniversare a victoriei.

”Astăzi, datoria noastră morală este să păstrăm tradițiile de prietenii și ajutor reciproc lăsate moștenire de tații și buneii noștri, să nu permitem falsificarea adevărului istoric, precum și îndreptățirea naziștilor, colaboranților lor și actualilor urmași ideologici. Le urez veteranilor care locuiesc pe pământ moldovenesc sănătate, prezență de spirit și mulți ani, iar tuturor cetățenilor R. Moldova - pace și prosperitate” este scris în felicitarea lui Putin.

Amintim că Rusia folosește simbolurile celui de-Al Doilea Război Mondial pentru a îndreptăți și promova agresiunea sa în Ucraina. Din această cauză, autoritățile R. Moldova au interzis panglica negru-oranj, fapt reiterat astăzi de șeful IGP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.