Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sabin Lupu a semnat cu ASU Politehnica

fotbal drepturi tv minge

ASU Politehnica a bifat o primă sosire vara aceasta, pe un post pe care echipa avea nevoie de jucători potrivit mediafax.

După ce s-a despărţit de U Craiova 1948 SA, echipa lui Adrian Mititelu, Sabin Lupu a semnat cu formaţia antrenată de Cosmin Petrescu. Fotbalistul a mai negociat cu alb-violeţii şi acum doi ani, dar atunci a mers la FC Hermannstadt, echipă pregătită la momentul respectiv de Alexandru Pelici şi cu care a reuşit să promoveze în Liga 1.

Lupu are 26 de ani şi are ca post de bază cel de mijlocaş stânga, dar poate juca şi atacant într-un sistem 4-3-3. Lupu a debutat la seniori la satelitul echipei Pandurii. Ulterior, în cariera sa, a trecut pe la FC Caransebeş, Măgura Cisnădie, Gaz Metan Mediaş, FC Hermannstadt, U Craiova 1948 SA şi ACSO Filiaşi.

În sezonul recent încheiat a evoluat în tur la echipa lui Mititelu, iar în retur a fost împrumutat la Filiaşi. La finalul campionatului a revenit la Craiova şi şi-a reziliat contractul. Pentru ”FC U Craiova” a marcat trei goluri, iar la Filiaşi a înscris de cinci ori în opt meciuri.

În Liga 1 a evoluat pentru Gaz Metan Mediaş în sezonul 2016-2017, în 13 meciuri, însă în doar patru a început ca titular. De FC Hermannstadt s-a despărţit după ce echipa a promovat, astfel că pentru sibieni nu a apucat să joace în prima ligă.

Fotbalistul spune că transferul la ASU Politehnica e un pas înainte în cariera sa. ”M-am gândit foarte bine înainte de a semna. Ştiu că este un club cu tradiţie şi voi face tot posibilul să dau totul pentru această echipă. Cred ca am făcut un pas înainte”, a declarat Lupu în exclusivitate pentru Liga2.prosport.ro.

Contractul jucătorului cu ASU Politehnica este pe două sezoane

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.