Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sadio Mane a adus victoria Senegalului în meciul cu Camerun (1-0)

etimg.com
minge

Selecţionata de fotbal a Senegalului a învins la limită, cu scorul de 1-0, naţionala Camerunului, într-un meci amical disputat luni la Lens (Franţa), potrivit Agerpres.

Sadio Mane, fostul jucător al echipelor FC Liverpool şi Bayern Munchen, care evoluează în prezent în Arabia Saudită, la Al-Nassr, a marcat unicul gol al întâlnirii, dintr-un penalty (35), după un fault asupra căpitanului senegalez Kalidou Koulibaly.

"Leii din Teranga" au dominat clar prima repriză şi îşi puteau dubla avantajul după pauză, mai întâi prin Ismaila Sarr, al cărui şut a trecut la câţiva centimetri de stâlpul drept al porţii lui Andre Onana (64), iar apoi prin Boulaye Dia, intrat în joc în minutul 68, care a expediat balonul în bara transversală.

Camerunezii puteau beneficia la rândul lor de o lovitură de la 11 metri, în timpul adiţional al primei reprize, după un henţ al lui Koulibaly, pe care arbitrul nu l-a sancţionat însă.

Echipele Senegalului, campioana en titre a Africii, şi Camerunului se vor înfrunta oficial pe 19 ianuarie, în Grupa C a viitoarei Cupei a Africii pe Naţiuni, ediţia 2024, care va avea loc în Cote d'Ivoire (13 ianuarie-11 februarie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.