Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sadio Mane, proaspăt câştigător al Cupei Africii pe Naţiuni cu Senegalul, revine la Liverpool în meciul cu Burnley de duminică

www.twitter.com
sadio mane

Atacantul Sadio Mane, proaspăt câştigător al Cupei Africii pe Naţiuni cu Senegalul, va reveni la echipa de fotbal Liverpool în meciul cu Burnley, de duminică, în Premier League, a anunţat antrenorul Juergen Klopp, cotat de Reuters, potrivit Agerpres.

Mane, autorul golului decisiv la loviturile de departajare din finala contra Egiptului (4-2), nu a mai jucat de peste o lună în tricoul ''cormoranilor''. În acest sezon, senegalezul a disputat 20 de meciuri în campionat şi a marcat opt goluri.

Klopp a anunţat că Jordan Henderson, căpitanul lui Liverpool, este de asemenea apt de joc, după ce a ratat meciul de joi cu Leicester City (2-0) din cauza unei accidentări la spate.

''Bănuiesc că Sadio se va antrena la intensitate maximă azi şi apoi vom lua o decizie în funcţie de cum se simte şi de alte lucruri. Probabil că emoţional va fi la cel mai înalt nivel, dar trebuie să vedem cât de intense au fost ultimele zile pentru el. Henderson cu siguranţă va reveni, dacă nu se întâmplă nimic el va juca duminică'', a spus Klopp la conferinţa de presă de vineri.

Fundaşul Joe Gomez şi atacantul Divock Origi sunt de asemenea disponibili, după ce nu au prins echipa contra lui Leicester.

Liverpool ocupă locul doi în clasamentul Premier League, la nouă puncte de liderul Manchester City, în timp ce Burnley este lanterna roşie cu 14 puncte din 20 meciuri, la patru puncte de zona sigură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.