Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sala de plen a Senatului, evacuată

alephnews.ro
senat

Un incendiu a avut loc marţi, în sala de plen a Senatului, în timpul şedinţei în care se citeau declaraţiile politice. Preşedintele de şedinţă, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că incendiul a fost stins şi că totul este sub control, însă pompierii au solicitat decalarea începerii şedinţei de plen, cu jumătate de oră, pentru aerisirea sălii.

Senatorii prezenți au fost evacuați, nu se mai putea sta în sală. Aceștia se plângeau că îi ustură ochii. Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Preşedintele de şedinţă, senatorul PNL Sorin Cîmpeanu a anunţat în timp ce de la tribună se citeau declaraţiile politice că a avut loc un mic incendiu în sala de plen.

”A fost un mic incendiu care a fost stins, este sub control, dar pompierii apelează la înţelegerea noastră pentru a decala ora de începere a şedinţei de plen, cu o jumătate de oră, pentru a avea timp să se aerisească, ca să nu avem acest disconfort generat de fum”, a spus Cîmpeanu.

Senatorii au continuat să îşi citească declaraţiile politice, deşi în sală era fum. Şedinţa de plen era programată să înceapă la ora 16.00.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.