Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salah și Klopp cred încă în șansa ca Liverpool să realizeze cvadrupla în Anglia

Cairo Scene
Mohamed Salah

Liverpool s-a calificat marți în finala Ligii Campionilor și se află acum la doar 6 meciuri de o cvadruplă engleză fără precedent, deși se află la un punct în spatele liderului din Premier League, Manchester City, cu patru meciuri rămase de disputat, având nevoie ca rivalii lor să facă o greșeală, relatează mediafax.

Doar Celtic, în 1966-67, a câștigat în istoria fotbalului britanic o cupă europeană, un titlu de campion, o cupă și o cupă a ligii într-un singur sezon.

De când Mohamed Salah s-a alăturat echipei Liverpool în 2017, aceasta a câștigat trei trofee - Liga Campionilor 2018-19, Premier League 2019-20 și Cupa Carabao din acest sezon.

Asta, în condițiile în care Liverpool a câștigat doar trei trofee în cei 13 ani înainte de sosirea sa.

Egipteanul, care este cel mai bun marcator al lui Reds în acest sezon cu 30 goluri, a declarat după calificarea în dauna lui Villareal, citat de BBC Sport:

„Ne luptăm pentru tot. Am câștigat un trofeu (Cupa Ligii), acum suntem într-o altă finală, continuăm să luptăm în Premier League.

Cvadrupla este ținta acum. Poate nu aveam acest obiectiv la începutul sezonului. Sunt întotdeauna sincer și mă concentrez pe Liga Campionilor și Premier League. Dar acum, de ce nu? După ce am învins City în semifinala Cupei Angliei.

După faza grupelor, m-am gândit: „OK, vom câștiga Liga Campionilor în acest an".

Dar, vreau să joc cu Madrid în finală. City este o echipă foarte dificilă".

Germanul Jurgen Klopp a adăugat și el, referindu-se la realizarea cvadruplei: „Este foarte dificil să ajungi în trei finale, probabil de aceea nimeni nu a mai făcut-o până acum. Când finalele vor apărea în program, ne vom asigura că suntem pregătiți pentru ele, dar jucăm cu echipe incredibil de puternice în aceste finale, așa că vom încerca, dar este dificil".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.