Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salariații din Penitenciarul Drobeta Turnu Severin protestează

penitenciar inchisoare

Aproximativ 70 de salariaţi ai Penitenciarului Drobeta Turnu Severin au organizat, luni, un miting de protest în incinta unităţii. 

Liderul Sindicatului Danubius Drobeta, Mihai Bărbulescu, a declarat pentru AGERPRES că acţiunea de protest se înscrie în seria manifestaţiilor declanşate la nivelul întregului sistem penitenciar. 

,,Revendicările noastre vizează stoparea muncii suplimentare, plata orelor efectuate peste programul legal de lucru şi acoperirea cu personal a tuturor locurilor de muncă vacante", a precizat Bărbulescu.

Două MARI bănci din România au activitatea BLOCATĂ


La rândul său, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Florin Şchiopu, a afirmat pentru AGERPRES că ,,acţiunea se va desfăşura până la soluţionarea problemelor ridicate de salariaţi". 

,,Nu mai putem accepta să fim discriminaţi. Vrem să fim trataţi ca toţi salariaţii din sistemul de apărare naţională", a spus Şchiopu. 

Potrivit acestuia, sindicaliştii vor adresa o scrisoare deschisă tuturor instituţiilor guvernamentale, prin care îşi vor arăta nemulţumirea faţă de încălcarea drepturilor salariale ale personalului din penitenciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.