Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salariații acuză o situație dramatică la DGASPC Giurgiu

bani-lei-salariu

Federația Salariaților din Administrația Publică Centrală și Locală din România - ”COLUMNA”, reprezentativă la nivel de sector de activitate ASISTENȚĂ SOCIALĂ, face cunoscută opiniei publice SITUAȚIA DRAMATICĂ existentă la nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

În data de 12 iunie 2020, instituția se va afla în imposibilitatea, pentru a doua lună consecutiv, să plătească salariile pentru aproximativ 1000 de salariați, scadența plății acestora urmând să depășească 60 de zile.

Situația economică a salariaților și familiilor acestora a devenit dramatică; în mod similar, situația beneficiarilor găzduiți în cadrul centrelor din subordinea acestei instituții.

Autoritățile care pot rezolva situația - GUVERNUL ROMÂNIEI ȘI CONSILIUL JUDEȚEAN GIURGIU - își pasează reciproc responsabilitatea finanțării instituției, LUCRU DE NEPERMIS.

În cazul neadoptării în regim de urgență a unui act normativ care să rezolve situația de la DGASPC Giurgiu, salariații sunt hotărâți să organizeze acțiuni de protest în fața Guvernului și Consiliului Județean Giurgiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.