Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salonul Naţional de Fotografie 'Fotogeografica 2022' - vernisat pe 11 octombrie, în Foaierul ONB

romaniatv.net
opera nationala

Salonul Naţional de Fotografie "Fotogeografica 2022" se va deschide marţi, 11 octombrie, la ora 18,30, în Foaierul Operei Naţionale Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Casei de Cultură a Studenţilor Bucureşti transmis joi AGERPRES, la vernisaj va fi prezentat şi catalogul Fotogeografica 2022, care conţine, pe lângă fotografiile premiate la secţiunile patrimoniu cultural şi patrimoniu natural, la categoriile elevi/studenţi şi open, şi cele mai reuşite lucrări din galeria foto a concursului.

Salonul va fi deschis pentru vizitare până pe 24 octombrie şi reuneşte o selecţie dintr-un număr de peste 1.500 de fotografii înscrise de cei 262 participanţi din toată ţara.

Concomitent, se va deschide expoziţia jubileu "Fotogeografica, un sfert de veac" în Foaierul Media a Teatrului Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti, care poate fi vizitată până pe 17 octombrie, iar Casa de Cultură a Studenţilor va găzdui evenimente conexe şi complementare - Serile Fotogeografica, care abordează teme din domeniul ştiinţei, culturii sau sportului, ateliere foto şi activităţi de conştientizare publică.

Programul Fotogeografica 2022 cuprinde, printre altele, şi lansarea de carte "Păsări din Delta Dunării şi împrejurimi" de Mihai Baciu, pe 12 octombrie, de la ora 18,30, la Casa de Cultură a Studenţilor.

La Casa de Cultură a Studenţilor va fi prezentată, în perioada 12 - 30 octombrie, şi expoziţia "Aripi din Deltă" de Mihai Baciu.

În perioada 24 - 30 octombrie, Fotogeografica va fi găzduită de Biblioteca Naţională a României, în cadrul evenimentului "Grigore Antipa şi Emil Racoviţă, personalităţi ale ştiinţei mondiale", informează Agerpres.

Fotogeografica este un proiect realizat de Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, sub egida Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, cu suportul deosebit al Operei Naţionale Bucureşti şi Teatrului Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.