Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvamarii reușesc să recupereze un bărbat care s-a aruncat în mare

ordinea.ro
salvamar

Un bărbat a fost salvat de salvamari, vineri, după ce s-a aruncat în mare, iar un echipaj SMURD l-a transportat la spital într-o stare de uşoară hipotermie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Ana Maria Stoica, a declarat că pompierii au fost anunţaţi, vineri după-amiază, că o persoană s-a aruncat în mare, în municipiul Constanţa, potrivit news.ro.

“În această după amiază am fost solicitaţi să intervenim prin apel unic la 112 la o persoană care s-a aruncat în apă în zona plajei Reyna. La faţa locului ne-am deplasat cu o ambarcaţiune, cu o autospecială de stingere şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. Colegii ajunşi la faţa locului au găsit un bărbat de 38 de ani care fusese scos din apă de un salvamar aflat în trecere pe plajă. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD C şi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, conştient, cooperant, uşor hipotermic”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

De asemenea, reprezentanţii salvamarilor au povestit cum a decurs intervenţia.

“Echipa «Ice Rescue» a intervenit cu profesionalismul care o recomandă, la salvarea unei persoane, care s-a aruncat în apele reci ale mării în zona plajei Reyna din Constanţa! Salvamarul Vlad Făluţă, aflat în tura operativă, a intervenit fără ezitare şi cu mult curaj, reuşind după un efort maxim să-l salveze pe cel aflat în pericol de înec”, au precizat salvamarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.