Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvamontișii au salvat 13 persoane, în ultimele 24 de ore

salvamont

Salvamontiştii au primit, în ultimele 24 de ore, 12 apeluri prin care li se solicita să intervină de urgenţă, fiind salvate astfel 13 persoane. Trei dintre acestea au fost predate echipajelor medicale pentru a fi transportate la spital.

Salvamont România a anunţat, duminică dimineaţă, că, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 12 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

Astfel, s-au primit două apeluri pentru Salvamont Zărneşti şi câte unul pentru Salvamont Prahova, Salvamont Cluj, Salvamont Bran, Salvamont Municipiul Braşov, Salvamont Vrancea, Salvamont Hunedoara, Judeţul Caraş-Severin, Judeţul Cluj, Judeţul Mureş şi judeţul Arad.

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 13 persoane. Dintre acestea, 3 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. S-au primit şi 34 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană”, a precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.