Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvamontiștii au avut peste 50 de intervenții în ultimele 24 de ore

Peste 50 de apeluri prin care salvamontiştii au fost chemaţi să intervină de urgenţă au fost primite în ultimele 24 de ore, cele mai multe în Prahova. Astfel, au fost salvate 53 de persoane, din care 21 predate către Serviciul de Ambulanţă sau SMURD pentru a fi transportate la spital.

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 52 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor”, au anunţat, duminică dimineaţă, reprezentanţii Salvamont România.

Astfel, au fost opt apeluri pentru Salvamont Prahova şi Salvamont Buşteni, şase apeluri pentru Salvamont Predeal, câte cinci pentru Salvamont Suceava şi Salvamont Borşa, patru apeluri pentru Salvamont Vatra Dornei, câte trei apeluri pentru Salvamont Bihor şi Salvamont Lupeni, câte două pentru Salvamont Harghita, Salvamont Bacău, Salvamont Gorj, Salvamont Prahova, Salvamont Municipiul Braşov, Salvamont Maramureş, Salvamont Mureş şi câte un apel pentru Salvamont Sinaia, Salvamont Covasna, Salvamont Sibiu şi Salvamont Neamţ, potrivit news.ro.

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 53 de persoane, dintre acestea 21 fiind predate către Serviciul de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. S-au mai primit 42 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană si despre domeniile schiabile”, a menţionat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.