Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvamontiştii au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru salvarea a 64 de persoane, 26 fiind preluate de echipajele de ambulanţă

salvamont

Salvamontiştii au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru salvarea a 64 de persoane, 26 fiind preluate de echipajele de ambulanţă pentru a primi îngrijiri la spital.

"Ultima zi din an a fost o zi de foc, cu foarte multe intervenţii, pentru salvamontiştii din întreagă ţară. În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 62 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor. În cazul acestor intervenţii au fost salvate 64 de persoane. Dintre acestea, după ce au primit asistenţa Salvamont, 26 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital iar 16 persoane, ale căror afecţiuni medicale permiteau, au mers la spital cu maşinile aparţinătorilor", au informat reprezentanţii Salvamont România pe Facebook..

Cele mai multe sesizări au fost din Lupeni, municipiul Braşov, din judeţele Gorj, Prahova sau de la Voineasa - Vâlcea.

S-au primit şi 32 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.