Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvamontiştii au recuperat de pe munte 34 de persoane în ultimele 24 de ore, 18 dintre acestea fiind predate Serviciului de Ambulanţă

Facebook
salvamont

Salvamontiştii au recuperat de pe munte 34 de persoane în ultimele 24 de ore, 18 dintre acestea fiind predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital.

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 33 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor”, anunţă sâmbătă dimineaţă Dispeceratul Naţional Salvamont.
Cele mai multe apeluri, 9, au fost primite de Salvamont Municipiul Braşov. alte 6 apeluri au fost pentru Salvamont Sinaia, iar 4 au fost pentru Salvamont Voineasa. Salvamont Caraş Severin – Muntele Mic şi Salvamont Gorj au primit câte 3 apeluri, iar salvamontiştii din Lupeni şi Borşa au primit câte două solicitări de ajutor, în timp ce câte un apel a fost primit la serviciile Salvamont din Bihor, Maramureş, Hunedoara şi Satu Mare.
”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 34 de persoane. Dintre acestea 18 persoane au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital.S-au primit şi 34 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile”, precizează Dispeceratul Naţional Salvamont.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.